Met inachtneming van het onderstaande loopt de maximale verblijfperiode in het complex (sporthal en school) bij Sportzaal Onder St. Steven, Smidstraat 31, 6511 WB Nijmegen van zaterdag 15 juli (vanaf 14:00 uur) t/m zaterdag 22 juli 2023 (uiterlijk 10:00 uur). Het ontbijt en het diner worden geserveerd in Buurthuis 't Oude Weeshuis, Papengas 8, 6511 WT Nijmegen. Dit ligt op circa 250 meter loopafstand van de sporthal en school. Hier is ook een bar aanwezig met TV waar u van maandag t/m vrijdag tussen 14.00 - 22.00 uur van harte welkom bent.

Omdat we voorgaande jaren veel lovende woorden kregen over de kwaliteit van de maaltijden, wordt de catering wederom verzorgd door Catering Hermanussen. Hierbij maken we gebruik van een lopend buffet, waar degenen die halfpension hebben geboekt, tussen 17.00 - 20.00 uur kunnen aanschuiven voor het diner. Het Grand Buffet op vrijdagavond is tussen 17.30 - 20.00 uur. Het ontbijt is op wandeldagen tussen 03.00 - 08.00 uur en op andere dagen tussen 08.00 - 10.00 uur.

Wilt u in de school slapen (maximaal 10 personen per klaslokaal) dan dient u dit bij de reservering aan te geven. Er is dan wel een toeslag verschuldigd en vol = vol.

U kunt tegen bijbetaling een bed huren inclusief beddengoed en kussen. Dit bespaart u een heleboel gesjouw. Het huren van een bed moet u bij de reservering aangeven. Daarnaast blijft het uiteraard mogelijk, zoals in voorgaande jaren, uw eigen luchtbed/matras mee te brengen. 

Zie onderstaande foto van de bedden.

bed-ganzenheuvel

INFORMATIE: Isis la Croix - ofni.[antispam].@overnachting4daagsenijmegen.nl of telefonisch op 06-46253919 (u wordt mogelijk later teruggebeld ivm werken in ploegendienst, u ziet dan een nummer dat begint met +32).

 

STANDAARD BOEKING:

AANKOMST OP MAANDAG 17 JULI TUSSEN 09:00 EN 17:00 UUR :

LO LOGIES & ONTBIJT MET BED: Kosten € 260,00:

Vier nachten logies van maandagavond t/m vrijdagmorgen; 4x ontbijt op dinsdag- t/m vrijdagmorgen.

LO LOGIES & ONTBIJT ZONDER BED: Kosten € 175,00:

Vier nachten logies van maandagavond t/m vrijdagmorgen; 4x ontbijt op dinsdag- t/m vrijdagmorgen.

HP HALFPENSION MET BED: Kosten € 330,00:

Vier nachten logies van maandagavond t/m vrijdagmorgen; 4x ontbijt op dinsdag- t/m vrijdagmorgen; 4x diner op maandag- t/m donderdagavond.

HP HALFPENSION ZONDER BED: Kosten € 245,00:

Vier nachten logies van maandagavond t/m vrijdagmorgen; 4x ontbijt op dinsdag- t/m vrijdagmorgen; 4x diner op maandag- t/m donderdagavond.

OLAT-leden krijgen € 10,00 korting op bovenstaande bedragen voor LO en HP.

 

EXTRA OPTIES:

AANKOMST TUSSEN 14:00 EN 17:00 UUR OP ZATERDAG 15 JULI:

Logies & ontbijt: 2 nachten logies van zaterdagavond t/m maandagmorgen; 2x ontbijt op zondag- en maandagmorgen. Toeslag € 80,00

AANKOMST TUSSEN 12:00 EN 17:00 UUR OP ZONDAG 16 JULI:

Logies & ontbijt: 1 nacht logies van zondagavond t/m maandagmorgen; 1x ontbijt op maandagmorgen. Toeslag € 40,00

VERTREK OP ZATERDAG 22 JULI VOOR 10:00 uur:

Logies & ontbijt: 1 nacht logies van vrijdagavond t/m zaterdagmorgen; 1x ontbijt op zaterdagmorgen . Toeslag € 40,00

GRAND BUFFET OP VRIJDAGAVOND 21 JULI: Toeslag € 30,00

OVERNACHTING IN SCHOOL (vol=vol) . Toeslag € 25,00

Om organisatorische redenen is het niet mogelijk een speciaal dieet te serveren tijdens het ontbijt en diner.

De extra opties en huur bed moeten tegelijk met de reservering worden voldaan.

Let op: voor wijzigingen ter plaatse in uw reservering tijdens de vierdaagse week zullen wij € 10,00 administratiekosten in rekening brengen.

 

RESERVERING

U kunt uw overnachting reserveren via de navolgende link:

https://inschrijven.nl/form/2023071515348-nl of bijgaande QR-code scannen:

qr-code-2023

 

U kunt voor meerdere personen inschrijven en alles in een keer afrekenen met iDeal of Bancontact.

U ontvangt van een schriftelijke bevestiging van uw reservering. Lukt het inschrijven niet, neem dan contact op met ofni.[antispam].@overnachting4daagsenijmegen.nl of telefonisch 06-46253919 (u wordt mogelijk teruggebeld ivm werken in ploegendienst, u ziet dan een nummer dat begint met +32).

ANNULERING

Annulering is mogelijk met een medische verklaring en bij andere dringende redenen ter beoordeling door het bestuur. Wij brengen echter minimaal € 25,00 administratiekosten in rekening.

Tot slot nog wat praktische aanwijzingen:

Slapen doet u in een van beide sporthallen of in een van de meerdere klaslokalen (mits bij de reservering aangegeven) die de Stichting huurt en die intern met elkaar verbonden zijn.

Neem een zaklamp mee, want de lichten gaan 's-morgens pas aan als de 30 km wandelaars opstaan.

Indien u geen bed huurt dient u zelf een slaapzak, kussen, een luchtbed of matras mee te nemen (Let op: max. 90 cm breed per persoon). Omwille van de beschikbare ruimte per persoon kunnen bredere matrassen e.d. niet worden toegelaten.

Het gebruik van elektrische apparatuur, zoals waterkokers, stekkerblokken etc is vanwege voorschriften van de brandweer niet toegestaan. Bij geconstateerde aanwezigheid zullen deze dan ook gedurende uw verblijf worden ingenomen. Wij plaatsen in de hal een stekkerblok waar u mobiele telefoons kunt opladen.

Bij de sporthal en school is geen parkeergelegenheid. Wij kunnen niet garanderen dat in de 4Daagse week het complex met de auto bereikbaar is. Hopelijk kunt u op maandagmorgen uw bagage lossen, op maandagmiddag is dit heel onzeker, daar in verband met de Vierdaagse Feesten de toegang afgesloten kan zijn voor alle verkeer. Daarom staat er op vrijdagmiddag en -avond een gratis busje klaar om u met uw bagage te vervoeren naar parkeerplaats Oude Stad of naar het station. Op zaterdagmorgen, na afloop van de 4Daagse, is het complex waarschijnlijk weer met de auto bereikbaar.

Betaald parkeren op loopafstand. Voor onbetaald parkeren zult u het iets verderop moeten zoeken.

Namens de Stichting is een gastheer aanwezig in de sporthal en school. Bij hem kunt u tijdens uw verblijf terecht voor alle vragen en/of opmerkingen. U dient tijdens uw verblijf zijn aanwijzingen en die van de aanwezige BHV-ers en surveillanten op te volgen.

 

Bestuur Stichting Overnachting 4Daagse Nijmegen

Joop Wesseling, voorzitter

Ad Ketelaars, penningmeester/secretaris