De maximale verblijfperiode in het complex (sporthal en school) bij Sportzaal Onder St. Steven, Smidstraat 31, 6511 WB Nijmegen van zaterdag 13 juli (vanaf 14:00 uur) t/m zaterdag 20 juli 2024 (uiterlijk 10:00 uur)
Het ontbijt en het diner worden geserveerd in het naastgelegen lokaal van Gezellig Nijmegen, Ganzenheuvel 56, 6511 WD Nijmegen.


Omdat we voorgaande jaren veel lovende woorden kregen over de kwaliteit van de maaltijden, wordt de catering wederom verzorgd door Catering Hermanussen.
Hierbij maken we gebruik van een lopend buffet, waar degenen die halfpension hebben geboekt, tussen 17.00 - 20.00 uur kunnen aanschuiven voor het diner. Het Grand Buffet op vrijdagavond is tussen 17.30 - 20.00 uur.
Het ontbijt is op wandeldagen tussen 03.00 - 08.00 uur en op andere dagen tussen 08.00 - 10.00 uur.

Wilt u in de school slapen dan dient u dit bij de reservering aan te geven. Er is dan wel een toeslag verschuldigd en vol = vol.

U kunt tegen bijbetaling een bed huren inclusief beddengoed en kussen. Dit bespaart u een heleboel gesjouw. Het huren van een bed moet u bij de reservering aangeven. Daarnaast blijft het uiteraard mogelijk, zoals in voorgaande jaren, uw eigen luchtbed/matras mee te brengen.
Zie onderstaande foto van de bedden.
bed-ganzenheuvel
De overnachting is bedoeld voor deelnemers aan de 4Daagse van Nijmegen. Bent u geen deelnemer maar wilt u toch bij ons overnachten, dan dient u zich vooraf aan de boeking te melden bij Isis la Croix.
Verder heeft het bestuur het recht om gasten te weigeren.

INFORMATIE: Isis la Croix - ofni.[antispam].@overnachting4daagsenijmegen.nl of telefonisch op 06-46253919 (u wordt mogelijk later teruggebeld ivm werken in ploegendienst, u ziet dan een nummer dat begint met +32).

STANDAARD BOEKING:
AANKOMST OP MAANDAG 15 JULI TUSSEN 09:00 EN 17:00 UUR :

LO LOGIES & ONTBIJT MET BED:
 Kosten € 260,00:
Vier nachten logies van maandagavond t/m vrijdagmorgen; 4x ontbijt op
dinsdag- t/m vrijdagmorgen.
LO LOGIES & ONTBIJT ZONDER BED: Kosten € 175,00:
Vier nachten logies van maandagavond t/m vrijdagmorgen; 4x ontbijt op
dinsdag- t/m vrijdagmorgen.
HP HALFPENSION MET BED: Kosten € 350,00:
Vier nachten logies van maandagavond t/m vrijdagmorgen; 4x ontbijt op
dinsdag- t/m vrijdagmorgen; 4x diner op maandag- t/m donderdagavond.
HP HALFPENSION ZONDER BED: Kosten € 265,00:
Vier nachten logies van maandagavond t/m vrijdagmorgen; 4x ontbijt op
dinsdag- t/m vrijdagmorgen; 4x diner op maandag- t/m donderdagavond.

OLAT-leden krijgen € 15,00 korting op bovenstaande bedragen voor LO en HP.

EXTRA OPTIES:
A. AANKOMST TUSSEN 14:00 EN 17:00 UUR OP ZATERDAG 13 JULI
:
Logies & ontbijt: 2 nachten logies van zaterdagavond t/m
maandagmorgen; 2x ontbijt op zondag- en maandagmorgen. Toeslag € 80,00
B. AANKOMST TUSSEN 12:00 EN 17:00 UUR OP ZONDAG 14 JULI:
Logies & ontbijt: 1 nacht logies van zondagavond t/m maandagmorgen; 1x ontbijt op maandagmorgen. Toeslag € 40,00
C. VERTREK OP ZATERDAG 20 JULI VOOR 10:00 uur:
Logies & ontbijt: 1 nacht logies van vrijdagavond t/m zaterdagmorgen; 1x ontbijt op zaterdagmorgen . Toeslag € 40,00
D. GRAND BUFFET OP VRIJDAGAVOND 19 JULI: Toeslag € 31,00
E. OVERNACHTING IN SCHOOL (vol=vol): Toeslag € 25,00.

Als u vegetarisch wilt eten tijdens het diner, klik dan bij Extra Opties vegetarisch aan. Vegetarisch is alleen mogelijk als u dit hier van tevoren aangeeft en is van toepassing op alle dagen.
Om organisatorische redenen is het niet mogelijk een speciaal dieet te serveren tijdens het ontbijt en diner.

De extra opties en huur bed moeten tegelijk met de reservering worden voldaan.

Let op: voor latere wijzigingen in uw reservering zullen wij € 10,00 administratiekosten per persoon in rekening brengen.

RESERVERING
U kunt via deze site uw overnachting reserveren. Klik op onderstaande link of ga naar:https://inschrijven.nl/form/2024071315348-nl 

Naar inschrijving

U kunt daarbij voor meerdere personen inschrijven en alles in een keer afrekenen met iDeal of Bancontact.
U ontvangt een schriftelijke bevestiging van uw reservering. Lukt het inschrijven niet, neem dan contact op met ofni.[antispam].@overnachting4daagsenijmegen.nl of telefonisch 06-46253919 (u wordt mogelijk teruggebeld i.v.m. werken in ploegendienst, u ziet dan een nummer dat begint met +32).

ANNULERING
Na aanmelding en betaling is de boeking definitief. U zult bij annulering een beroep moeten doen op uw eigen reis- en annuleringsverzekering. Alleen bij hoge uitzondering kan het bestuur uit coulance een restitutie toekennen. Wij brengen echter minimaal € 25,00 administratiekosten in rekening.

Tot slot nog wat praktische aanwijzingen:
Slapen doet u in een van beide sporthallen of in een van de meerdere klaslokalen (mits bij de reservering aangegeven) die de Stichting huurt en die intern met elkaar verbonden zijn.

Neem een zaklamp mee, want de lichten gaan 's-morgens pas aan als de 30 km wandelaars opstaan.

Indien u geen bed huurt dient u zelf een slaapzak, kussen, een luchtbed of matras mee te nemen (Let op: max. 90 cm breed per persoon). Omwille van de beschikbare ruimte per persoon kunnen bredere matrassen e.d. niet worden toegelaten.

Het gebruik van elektrische apparatuur, zoals waterkokers, stekkerblokken etc is vanwege voorschriften van de brandweer niet toegestaan. Bij geconstateerde aanwezigheid zullen deze dan ook gedurende uw verblijf worden ingenomen. Wij plaatsen in de hal een stekkerblok waar u mobiele telefoons kunt opladen.

Bij de sporthal en school is geen parkeergelegenheid. Wij kunnen niet garanderen dat in de 4Daagse week het complex met de auto bereikbaar is. Hopelijk kunt u op maandagmorgen uw bagage lossen, op maandagmiddag is dit heel onzeker, daar in verband met de Vierdaagse Feesten de toegang afgesloten kan zijn voor alle verkeer. Daarom staat er op vrijdagmiddag en -avond een gratis busje klaar om u met uw bagage te vervoeren naar parkeerplaats Oude Stad of naar het station. Op zaterdagmorgen, na afloop van de 4Daagse, is het complex waarschijnlijk weer met de auto bereikbaar.

Betaald parkeren op loopafstand. Voor onbetaald parkeren zult u het iets verderop moeten zoeken.

Namens de Stichting is een gastheer aanwezig in de sporthal en school. Bij hem kunt u tijdens uw verblijf terecht voor alle vragen en/of opmerkingen. U dient tijdens uw verblijf zijn aanwijzingen en die van de aanwezige BHV-ers en surveillanten op te volgen.

Bestuur Stichting Overnachting 4Daagse Nijmegen
Joop Wesseling, voorzitter
Ad Ketelaars, penningmeester/secretaris
Albert Grin, bestuurslid en gastheer